Ticket Fort Napoleon + binnenparcours

€15

Met dit ticket krijgt u toegang tot Fort Napoleon (Joel-Peter Witkin, Jenny Ymker, Olivier Valsecchi, Tony Le Duc & Diane Hendrikx) en alle binnenlocaties in de stad (Amandine, Anglicaanse kerk, Het James Ensorhuis* en Peperbusse), uitgezonderd Mu.ZEE.

Ticket Mu.ZEE - Aglaia Konrad

€15

Met dit ticket krijgt u uitsluitend toegang tot de tentoonstelling van Aglaia Konrad in Mu.ZEE.


Inbegrepen: Tijdelijke expo van Anna Boch.

Combiticket Fort Napoleon + binnenparcours + Mu.ZEE

€26

Met dit ticket krijgt u toegang tot de tentoonstelling in Fort Napoleon, Mu.ZEE en alle binnenlocaties in de stad (Amandine, Anglicaanse kerk, Het James Ensorhuis* en Peperbusse).

Let op: als je een combiticket koopt, reserveer dan HIER een tijdslot voor je bezoek aan Mu.ZEE.

Praktisch

Raadpleeg hier de openingsuren per locatie

Een ticket voor de Internationale Fotobiënnale Oostende van €15 geeft toegang tot Fort Napoleon en de vier andere indoorlocaties (Amandine, Anglicaanse kerk, Het James Ensorhuis* en Peperbusse). Een combi-ticket van €26 geeft je toegang tot alle indoorlocaties, het Fort Napoleon en Mu.ZEE.

Reserveer op voorhand jouw ticket en kies de datum en een tijdslot voor je bezoek aan de tentoonstelling in het Fort Napoleon. Opgelet: bij aankoop van een combiticket gelieve HIER een tijdslot te reserveren voor uw bezoek aan Mu.ZEE. De andere binnenlocaties kan je dan bezoeken op datum naar keuze.

  • Gratis toegang voor kinderen tot en met 12 jaar.
  • Jongeren (-26 jaar) kunnen gebruikmaken van het kortingstarief.
  • (Begeleide) groepsbezoeken in Fort Napoleon zijn mogelijk o͟p͟ ͟a͟a͟n͟v͟r͟a͟a͟g͟.
  • Alle andere locaties, waaronder de galeries en parken, zijn gratis te bezoeken.
  • Met uitzondering van de Amandine en Peperbusse zijn alle tentoonstellingen toegankelijk voor rolstoelgebruikers en voor wie minder goed te been is. In de indoorlocaties zijn geen honden toegelaten, met uitzondering van geleidehonden.

*Dit ticket geeft je enkel toegang tot de expo van de Internationale Fotobiënnale Oostende