Tickets Fort Napoleon + Binnenparcours

€15

Met dit ticket krijgt u toegang tot Fort Napoleon (Marc LagrangeCarmen De VosChrystel MukebaKatrien De BlauwerIsabel Devos & Tine Guns) en alle binnenlocaties in de stad.

Ticket Mu.ZEE - Julie Scheurweghs

€10

Koop je ook een ticket voor Fort Napoleon? Kies dan de optie "Houder geldig ticket fotobiënnale" en krijg 2 euro korting

Ticket binnenparcous

€6

Apart ticket voor de 4 indoorlocaties excl. Fort Napoleon (Anglicaanse kerk, Expo-Boot, Felix, Peperbusse).

Op vertoon van dit ticket kan u in Fort Napoleon een ticket aankopen voor €9.

Praktisch

Een ticket voor de Internationale Fotobiënnale Oostende van €15 geeft toegang tot Fort Napoleon en de andere indoorlocaties (Anglicaanse kerk, Expo-Boot, Felix, Peperbusse). Reserveer op voorhand jouw ticket voor de tentoonstellingen in Fort Napoleon, waar wordt gewerkt met tijdsloten. De andere indoorlocaties zijn gedurende de hele periode van de biënnale toegankelijk voor ticketkopers.

Er is ook een apart ticket verkrijgbaar van €6 voor de 4 overige indoorlocaties (Anglicaanse kerk, Expo-Boot, Felix, Peperbusse).

Voor de tentoonstelling van Julie Scheurweghs in Mu.ZEE heb je nog een apart ticket (€10) nodig. Dat ticket geeft uiteraard eveneens toegang tot de andere tentoonstellingen in het museum. Om gebruik te maken van het speciaal tarief (€10) selecteer je bij de afrekening op de website van Mu.ZEE ‘houder geldig ticket fotobiënnale’.

  • Kinderen tot zestien jaar komen er gratis in.
  • Groepen (vanaf 10 personen) kunnen gebruik maken van het groepstarief van €13 per persoon. Dit kan enkel telefonisch of via e-mail gereserveerd worden.
  • Alle andere locaties, waaronder de galeries en parken, zijn gratis te bezoeken.
  • Honden zijn in binnenlocaties niet toegelaten, m.u.v. geleidehonden.